Elnyert pályázataink
Euroboard Kft.

Euroboard Kft.

Az Euroboard Kft. 2000-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Kezdetben szürkelemez és karton importtal foglalkoztunk, majd tevékenységi körünket 2003-tól bővítettük hullámkarton termékekkel. Ezt követően megkezdődtek a gépberuházások, melyek következtében mára két csepregi telephelyünkön évi több millió m2 hullámkarton kerül feldolgozásra.

A hullámkarton termékek mellett egyéb csomagolóanyagok is szerepelnek termékkínálatunkban, jelesül élvédők, PE-tasakok, habfóliák, raklapok, fakonténerek és ezek egyedi kombinációi. A 2-3-5-rétegű hullámpapírok mellett 7-rétegű hullámtermékek is megtalálhatók portfóliónkban.

Két csepregi telephelyünkről 6 darab MAN és 2 darab SCANIA teherautóval egyidőben 200 EUR paletta termék szállítását tudjuk megoldani, szükség esetén 24-48 órán belül.

Rövid határidővel vállaljuk kis szériás, egyedi termékek (dobozok, rekesztékek, raszterek) gyártását.

Jelenleg több, mint 60 fővel dolgozunk azon, hogy tisztelt megrendelőink a lehető legjobb minőségben és a legrövidebb határidő alatt kapják meg a szükséges termékeiket.

Fontosnak tartjuk, hogy a megfelelő termékhez a megfelelő csomagolóanyag társuljon. Csak ez tudja garantálni a biztonságos célba érkezést, mert „az érték belül van". 

 

 

bemutatkozó

Ipari csomagolóanyagok

gyártása, nagykereskedelme
azok raktározása és időben történő szállítása

Szolgáltatásaink

Gyártás

Gyártás

A legkisebbtől a raklapkonténer méretű dobozokig tudjuk vállalni 3-5-7-rétegű dobozok, hullámtermékek gyártását.
Raktározás

Raktározás

Több, mint 5000 m2 raktárkapacitással, 4 targoncával, két műszakban biztosítjuk vevőink folyamatos kiszolgálását.
Szállítás

Szállítás

Logisztikai részlegünk 4 darab MAN 18 palettás, 2 darab MAN tandem-pótkocsi szerelvényből, illetve 2 darab SCANIA típusú teherautóból áll.

Termékeink