Elnyert pályázataink
Elnyert pályázataink

TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS, INGATLANBERUHÁZÁS AZ EUROBOARD KFT.-NÉLGINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00673

Európai Uniós forrás segítségével technológiai fejlesztésre, ingatlanberuházásra került sor az Euroboard Kft. csepregi telephelyén, a GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00673 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 A Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című pályázati kiírására benyújtott projekt 22,05 millió Forint támogatásban részesült.


A több, mint 19 éve alapított családi vállalkozás a kezdeti időszakban szürkelemez kereskedelmével foglalkozott, mára a nyugat-dunántúli régió egyik vezető csomagolóanyag gyártó és kereskedő társaságává lépett elő. A korai kereskedelmi tevékenység végzésével egyre szélesebb partnerséget épített ki a Kft., és 2003. évben megvette a jelenlegi csepregi telephelyet, ahol a piaci igények felmérését követően papíripari csomagolóanyagok gyártásával kezdett el foglalkozni. Kezdetben csak vágással, darabolással foglalkoztak, félkész termék értékesítésével, azonban a folyamatos fejlesztések nyomán ma már termékei elsősorban papíripari termékek - csomagolóipari termékek, egyedileg gyártott és stancolt dobozok, rekesztékek, elválasztók gyártásával továbbá kis százalékban - a vevői igények komplex kiszolgálása érdekében - csomagolóipari kiegészítők kereskedelmével is foglalkozik, mint élvédő, PE és sztreccsfólia, raklap, pántszalag.

 

A kedvezményezett neve: Euroboard Kft.

 

A projekt címe: Technológiai fejlesztés, ingatlan beruházás az Euroboard Kft.-nél

Megvalósítás helyszíne: 9735 Csepreg, Rákóczi utca 17.

A beruházás megvalósításának ideje: 2018.10.31 - 2019.09.30.

Beruházás összköltsége: 73 493 620 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 22 048 086 Ft

Támogatás mértéke: 30%

 

Beruházás rövid bemutatása:

 

A projekt megvalósítása során technológiai fejlesztés, ingatlan beruházás valósult meg az Euroboard Kft-nél. A projekt során a telephely A2 és C épületeinek felújítása történt meg, amelynek köszönhetően két korszerű épület is helyszínül szolgál a magas színvonalú termelési és gyártási munkafolyamatokhoz.

Az ingatlanfejlesztés mellett 1db Boxmatic Manual 23DFM-D típusú programozható félautomata dobozgyártó gép beszerzésére is sor került, mely eszköznek köszönhetően saját előállítású stancolt dobozok gyártására, majd ezt követően ezek kereskedelmi értékesítésére nyílik lehetőség.

A vállalkozás piaci pozíciójának megerősítése, hazai piaci jelenlétének fokozása érdekében szükségszerű volt az eszközpark fejlesztése, mely korábban nem volt alkalmas nagyobb mennyiségű, egyedi kialakítású dobozok gyártására, mivel azok befogadóképessége kicsi volt. Az új gép beszerzésével lehetőség nyílt hasított dobozok alaptípusainak szakszerű és hatékony félautomata gyártására, továbbá lehetővé teszi stancolási munkák, valamint nagy formátumú flexo nyomtatási munkák kivitelezésére.

 

 

További információ kérhető:

Tajmel Tamás

info(at)euroboard.hu
+36 94/889-218

 

 

vissza
Dokumentumok

Ipari csomagolóanyagok

gyártása, nagykereskedelme
azok raktározása és időben történő szállítása