Elnyert pályázataink
Elnyert pályázataink

GYAKORNOK FOGLALKOZTATÁSA AZ EUROBOARD KFT.-NÉLGINOP-5.2.4-16-2016-00830

Európai Uniós forrás segítségével gyakornok foglalkoztatására és a foglalkoztatáshoz szükséges eszközpark bővítésére került sor az Euroboard Kft. csepregi telephelyén, a GINOP-5.2.4-16-2016-00830 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 Gyakornoki program pályakezdők támogatására című pályázati kiírására benyújtott projekt 2,78 millió Forint támogatásban részesült.

A 15 éve alapított családi vállalkozás a kezdeti időszakban szürkelemez kereskedelmével foglalkozott, mára a nyugat-dunántúli régió egyik vezető csomagolóanyag gyártó és kereskedő társaságává lépett elő. A korai kereskedelmi tevékenység végzésével egyre szélesebb partnerséget épített ki a Kft., és 2003. évben vette meg a csepregi telephelyet, ahol a piaci igények felmérését követően papíripari csomagolóanyagok gyártásával kezdett el foglalkozni. Kezdetben csak vágással, darabolással foglalkoztak, félkész termék értékesítésével, azonban az folyamatos fejlesztések nyomán ma már termékei elsősorban papíripari termékek - csomagolóipari termékek, egyedileg gyártott és stancolt dobozok, rekesztékek, elválasztók gyártásával továbbá kis százalékban - a vevői igények komplex kiszolgálása érdekében - csomagolóipari kiegészítők kereskedelmével is foglalkozik, mint élvédő, PE és sztreccsfólia, raklap, pántszalag.

A vállalkozás fejlesztése érdekében 1 fő gyakornok felvételére került sor, a projekt keretében eszközök beszerzése is megtörtént, az alábbiak szerint:

A kedvezményezett neve: Euroboard Kft.

A projekt címe: Gyakornok foglalkoztatása
Megvalósítás helyszíne: 9735 Csepreg, Rákóczi utca 17.
A beruházás megvalósításának ideje: 2016.10.13. - 2017.10.12.
Beruházás összköltsége: 2.777.454 Ft
Elnyert, szerződött támogatás összege: 2.777.454 Ft
Támogatás mértéke: 100%

Beruházás rövid bemutatása:

A projektben 1 fő gyakornok foglalkoztatására került sor, a vállalati kapcsolattartó iránymutatása mellett. A munkavégzésükhöz szükséges technológia beszerzésére is sor került: 1 db laptop és 1 db telefonkészülék. Továbbá a gyakornok számára munkaruha beszerzésére is sor került.

 

További információ kérhető:
Tajmel Tamás

info(at)euroboard.hu
+36 94/889-218

vissza
Dokumentumok

Ipari csomagolóanyagok

gyártása, nagykereskedelme
azok raktározása és időben történő szállítása